Velkommen til Mols Organic!

Mols Organic er ejet af Rømer familien og blev grundlagt i 2014, hvor vi overtog den lille chokoladefabrik Woodshade Organics, kendt for høj kvalitet af økologiske chokoladeprodukter. Den profil passede perfekt til vores egen vision: Kun de bedste råvarer kan levere de bedste produkter! Vi har altid troet på økologi og går aldrig på kompromis med kvaliteten. For os er det vigtigste at tilbyde et ærligt kvalitetsprodukt, skabt af naturlige råvarer og med omtanke for natur og miljø.

ØkoVaniljekranse.jpg
RawBarSnackOnTheGo.jpg
marci_shop_9_c.jpg

Tæt på økologi og natur

Med vores beliggenhed tæt på Naturpark Mols Bjerge mindes vi dagligt om, hvor vigtigt det er at værne om naturen. Økologi betyder ingen sprøjtemidler og en dyrkningsform, der netop tager hensyn til natur og miljø. Derfor bruger vi kun økologiske råvarer af højeste kvalitet. Når vi spiser økologiske fødevarer, er det nemlig ikke kun sundere for os selv men også for naturen. 

 

Kreativt fællesskab og team af fagfolk

Med hjælp fra vores kreative team af dedikerede medarbejdere har vi omsat vores ambitiøse visioner til lækre økologiske produkter Da vi startede i 2014, producerede Mols Organic udelukkede hjemmelavede chokolader, men sortimentet blev hurtigt udvidet til bl.a. raw bars, proteinbars, hjemmebagte småkager og knækbrød. Vores engagerede medarbejdere udfolder sig nemlig i hver deres spidskompetence og byder konstant ind med nye ideer. Med en stribe af gode håndværksmæssige baggrunde, viden, stolthed og kompetence, fremstiller de produkter af højeste kvalitet. Vi er en lille virksomhed med produktion i små mængder - heraf en stor del håndlavet. For os er det en hyldest til det gode håndværk, og vi glædes ved i fællesskab at udvikle kvalitetsprodukter, som vi kan stå ved. 

Hurtig vej til nye ideer og mindre madspild

Vores lille størrelse giver fleksibilitet, en hurtig beslutningsproces og et kreativt rum til at eksperimentere. Vi udnytter rester fra produktion og råvarer til at kreere “limited editions”, som kun sælges lokalt i vores gårdbutik. På den måde skaber vi spændende overraskelser og undgår samtidig madspild. Vi ser os selv som et kreativt og kompetent produktions-fællesskab. Sammen udvider vi konstant sortimentet i Mols Organic. 
 

Rømer – en familie med øko-hjerte og iværksætter-ånd

I Rømer familien har vi altid haft økologi som en naturlig del af vores liv – også før begrebet blev ”opfundet”. Allerede tilbage i 1977 startede Signe og Niels Rømer, Heksekosten i Silkeborg. En butik, som dengang - og stadig - har fokus på økologi, naturlige produkter, balance og nærhed. Altid drevet af ægte iværksætterånd har Niels Rømer siden kastet sig over en stribe fødevareprojekter og innovative eventyr, altid med økologi som omdrejningspunkt. Det er blevet til:

 

 

Seneste skud på stammen -  Rømer Vegan Product - deler adresse med Mols Organic og producerer en stribe økologiske veganske produkter, 100% sojafri.
Økologi har været kernen og rygraden i alt, hvad vi har foretaget os. En grundlæggende ideologi, som er fælles for alle virksomhederne, og som ligger dybt i vores DNA. 

 

Aksel Rømer

knækbrød_shop_5.jpg

Økologi

SIDEN 1972

Siden 1972 har Rømerfamilien arbejdet med økologi som deres store passion. Denne passion har de bragt med sig, da de i 2014 startede Mols Organic, som producerer en serie af produkter med konstant fokus på friske, økologiske råvarer og en kompromisløs holdning til ingredienser af den bedste kvalitet. Med en bevidsthed om, at smag og kvalitet altid går hånd i hånd, udvælges råvarer og underleverandører med stor omhu.