Om Vores Produkter

marcipan.png

Marcipan - ekstra blød og mindre sød

Mols Organic Økologisk Rå Marcipan er - som betegnelsen siger - ren, rå marcipan. I sig selv en indikator på, at du her får et kvalitetsprodukt - ovenikøbet økologisk. Betegnelsen  må nemlig kun anvendes, når marcipanen har et indhold af mandler på mindst 60 %. Ikke noget med abrikoskerner her! Kun de allerbedste økologiske mandler, rørsukker og honning.

For ekstra god smag har vi valgt at bruge økologiske sicilianske mandler, nøje udvalgt på grund af deres høje kvalitet. Den sicilianske mandel giver med sin karakteristiske og afstemte bitterhed marcipanen en mere intens mandelsmag uden at være parfumeret. 

 

Honning for ekstra dejlig blød tekstur 

Samtidig har vi erstattet en del af rørsukkeret med honning. Det giver en mere blød og lækker marcipan, der er knap så sød, så den fine mandelsmag får bedre plads. Samtidig får marcipanen en mere blød og smidig struktur. Derfor smager den ekstra lækker og er samtidig god at arbejde med i et køkken. Perfekt til julens konfekt samt til kager og andre søde sager året rundt. 

Se “Chokolade og Marcipan” og Gaveæsker for vores store udvalg af lækker  marcipankonfekt. Her finder du også vores Mols Organic Økologisk Rå Marcipan - den perfekte base til dit eget kreative “konfekteri”!  Fås både i 200 g ren rå marcipan og 1000 g ren rå marcipan. 

Chokolade & Nougat - i topkvalitet

Vi får vores chokolade fra en nøje udvalgt leverandør, som lever op til vores krav om økologiske produkter af højeste kvalitet. Mælkechokoladen har en utrolig lækker cremet konsistens, mens den mørke chokolade på hele 70% har en intens og dyb kakaosmag.  Vi bruger chokoladerne sammen med marcipan til produktion af vores konfekture.

 

Hjemmelavet nougat

Begge chokolader danner også basen for vores hjemmelavede nougat, som vi laver i både en lys og en mørk version på vores lille virksomhed på Mols. Chokoladen blandes med en hasselnødde-paste lavet af de bedste økologiske hasselnødder fra Tyrkiets kystområder ved Sortehavet, hvor størstedelen af verdens hasselnødder dyrkes.

 

chokolade1280_0.jpg.jpeg

Raw Bars - råt for usødet

Vores filosofi er den rene og ægte smag opnået med brug af gode økologiske råvarer. Derfor får du også vores raw bars råt for usødet!  Ingen varmebehandling, så vitaminerne fra råvarerne bevares intakt. Ingen tilsat sukker, for vores raw bars er udelukkende lavet af tørrede frugter og nødder. Ren, koncentreret og naturlig energi!

Naturlig sødme fra dadler i topkvalitet

Grundbasen i vores raw bars er dadler i topkvalitet. En fantastisk ingrediens, fordi den med sin milde, neutrale smag i ét go bringer både blød, lækker masse, karamelagtig sødme og samtidig fibre, antioxidanter, vitaminer og mineraler. Vi har nøje udvalgt dadler med ekstra blød tekstur, så du får en raw bar med et dejligt bid og god ”mouth feel”. Og så har vi selvfølgelig leget med smagene og givet den gode base et twist! Vi tilbyder 7 meget forskellige raw bar personligheder, altid med to udvalgte smage, der spiller perfekt sammen. Tjek dem alle og find din favorit!

Koncentreret energi med fibre

Raw barens indhold af nødder og kostfibre gør, at det naturlige sukker i dadlerne optages langsommere, og at din mave får lidt at arbejde med. Haps en raw bar, når du har brug for et “boost” sidst på eftermiddagen. Eller kickstart morgenens løbetur med en raw bar. Koncentreret god energi, der ligger let  i maven. Vores raw bar koncept bygger på vores nordiske tilgang til fødevarer: Simpel, smagfuld og ægte naturlighed. Stærkt inspireret af vores smukke nabo, nationalpark Mols Bjerge, hvor du får masser af frisk havluft, duften af græsmarker og dejlige grønne skove.

Dragéer - smagsbomber i 3 varianter

Velkommen til vores små smagsbomber: Dragéer med ristede mandler overtrukket af chokolade og vendt i et smagsintens drys. En af hemmelighederne ved fantastiske smagsoplevelser er, at du skal forføres og ledes rundt i hele smags-universet. Det gør vi her! Kernen er den specielle sicilianske mandel, som med naturlig ekstra bitterhed har en meget intens mandelsmag. Den har vi forstærket ved at riste mandlen til et sprødt knæk. Herefter har vi svøbt den i lækker, sød chokolade for til sidst at pakke herligheden ind i et smagintenst pulverdrys af hindbær, lakrids eller passionsfrugt.

 

Spil med kontraster for ekstra spændende smag

Alt i alt tre kontraster - bitter, sød og syrlig/salt - som spiller perfekt med hinanden og tilsammen giver dig en spændende oplevelse i smags-universet. Samtidig oplever du tekstur-kontraster af sprød, blød og luftig. Så bliver det ikke meget bedre! Perfekt forkælelse til dig selv og dine gæster og dejligt selskab til kaffen. Flot præsenteret i lille transparent beholder, så også oplagt som lille værtindegave. Naturligvis økologisk.

Vi har lavet en serie af dragéer: Hindbær, passionsfrugt eller lakrids. Prøv dem - og find din favorit!


cookies_kokos_orange_ny4.jpg

Småkager - farmor-kvalitet med ny twist

Småkager fra Mols Organic smager som hjemmebagte! Vi går nemlig aldrig på kompromis med kvaliteten, når vi med kærlige, kyndige hænder bager i vores lille bageri tæt på Mols. Vi har fundet farmors traditionelle succes-opskrifter frem og samtidig leget med nye spændende smags-input. 

Resultatet er en serie af klassiske danske småkager med ekstra pondus og smagfuld, trendy twist. Kvalitet som i gamle dage, for vi bruger kun økologiske råvarer af højeste kvalitet.

Fokus på natur og miljø

Produktionen kører på et team af engagerede medarbejdere og el fra vindenergi. Inspireret af vores smukke nabo, nationalpark Mols Bjerge, er vores fokus nemlig på samspillet mellem mennesker, natur og miljø. Vi har derfor omtanke for vores planet og vælger naturlige produkter til miljøvenlig produktion tæt på naturen.
Tjek hele vores serie af hjemmebagte småkager og find din favorit!